Kako koristiti omote i vrećice od pčelinjeg voska BajaBee?

Kako koristiti omote i vrećice od pčelinjeg voska BajaBee?


Omoti i vrećice od pčelinjeg voska BajaBee služe kao izvrsni konzervansi hrane. Upotrijebite ih za zamotavanje kruha, sira, povrća, voća ili pakiranje grickalica za uživanje na otvorenom.

Što spakirati u BajaBee?

Omoti i vrećice od pčelinjeg voska spremni su za posluživanje odmah nakon pakiranja. Jednostavno ih izvadite iz omota, zamotajte svoje namirnice i spremite u svoju kuhinju ili hladnjak.

Preporučamo pakiranje kruha, peciva, božićnih kolača i drugih "suhih" peciva bez nadjeva ili džemova.
Ako planirate pakirati predmete bogate vlagom poput omiljene moravske torte ili krafne, držite ih zamotane najviše tri dana kako biste spriječili potencijalni razvoj plijesni.

BajaBee čini prekrasan sir i ovoj od povrća. Možda ste prije kupili sir s tvrdim slojem voska na rubovima, koji je dizajniran da zaštiti sir od isušivanja. Na sličan način, omoti od pčelinjeg voska također čuvaju sir, stvarajući idealno okruženje za disanje sira bez sušenja.

Ako ste entuzijast za povrće i želite da vam povrće potraje, zamotajte ga u BajaBee i njihovo čuvanje u hladnjaku može im produžiti rok trajanja do četiri puta u usporedbi s jednostavnim spremanjem u ladicu hladnjaka.
BajaBee oblozi od pčelinjeg voska također se mogu koristiti za zamatanje voća ili pokrivanje zdjele s ostacima hrane. Možete ih koristiti čak i za zamatanje grickalica, smanjujući potrebu za jednokratnim salvetama i plastičnim vrećicama i izbjegavajući neugodnosti kasnijeg guljenja vlažnog ubrusa s posude za hranu.

Što ne smijete pakirajte u BajaBee

Izbjegavajte pakirati vruću ili masnu hranu u BajaBee, jer mogu izazvati paru i brzo se pokvariti. Također, nemojte pakirati sirovo meso ili ribu u BajaBee jer bi mogli sadržavati štetne bakterije koje se ne mogu učinkovito isprati. Upamtite, omoti od pčelinjeg voska su porozni i ne mogu se prati u vrućoj vodi.

Briga za BajaBee

Nakon što uklonite hranu, omot ili vrećicu s BajaBee, jednostavno otresite sve preostale mrvice. Možete ih prati u mlakoj vodi uz pomoć lufe i malo ekološki prihvatljivog sapuna. Pustite ih da se osuše na zraku i spremni su za sljedeću upotrebu.

Kako koristiti?

BajaBee Omoti od pčelinjeg voska a vrećice prirodno prianjaju zbog svojih svojstava, stoga jednostavno nježno pritisnite omot toplinom ruku kako biste ga zatvorili. Da biste koristili vrećicu od pčelinjeg voska, istisnite zrak i presavijte je.
Za učinkovito čuvanje hrane s omotima od pčelinjeg voska, važno je umotati hranu do kraja, sprječavajući da do nje dopre zrak. Inače neće optimalno obavljati svoju funkciju očuvanja.
Sretno pakiranje! :)

Unesite kod "JESEN30" u košaricu i ostvarite popust do 30% na sve omote i vrećice od pčelinjeg voska.