Zašto svako domaćinstvo treba imati omote i vrećice od pčelinjeg voska?

Zašto svako domaćinstvo treba imati omote i vrećice od pčelinjeg voska?


Omoti od pčelinjeg voska dizajnirani su s ključnim ciljem: očuvati hranu svježijom dulje vrijeme. Njihova je svrha uhvatiti se u koštac s prevladavajućim problemom bacanja hrane u kućanstvima i smanjiti ono što se često naziva "gubitak hrane."

Zanima vas kako omoti od pčelinjeg voska pomažu u produljenju svježine vaše hrane?

Sve je u njihovim jedinstvenim karakteristikama koje proizlaze iz njihovih pojedinačnih sastojaka. Omoti od pčelinjeg voska primarno se sastoje od:

  • Pčelinji vosak: On omotima daje konzervansna, antibakterijska i antifungalna svojstva, kao i otpornost na vodu. Tkaninu obloženu pčelinjim voskom naši su preci često koristili za skladištenje hrane.
  • Prirodna smola: Omotima daje sposobnost održavanja oblika, tvrdoće i prirodne ljepljivosti. Poput pčelinjeg voska, smola također ima antibakterijska i antifungalna svojstva.
  • Ulje jojobe: Ovaj ključni sastojak daje fleksibilnost omotima. Samo ulje jojobe koristi se u BajaBee oblozima zbog njegove visoke stabilnosti protiv oksidacije i užeglosti.

Ova tri sastojka se zajedno tope kako bi se stvorila tekuća smjesa koja se zatim nanosi na tkaninu od 100% pamuka.

jojobový olej

Za naše omote koristimo tkaninu s certifikatom STANDARD 100 prema OEKO-TEX®. Ovaj certifikat, koji dodjeljuje OEKO-TEX® Association, označava da je tkanina prošla testove za više od 100 parametara relevantnih za ljudsko zdravlje. Nadalje, ambalaža koju koristimo za naše omote od pčelinjeg voska dizajnirana je s "neprianjajućom" značajkom kako bi se spriječilo bilo kakvo oštećenje ili ljepljivost prilikom izlaganja u shopma. Izrađen je od recikliranog papira, u skladu s našim načelima održivosti.

bajabee voskove obaly

Od BajaBee tim.

Unesite kod "JESEN30" u košaricu i ostvarite popust do 30% na sve omote i vrećice od pčelinjeg voska.