5 savjeta za ekološke (poslovne) poklone

5 savjeta za ekološke (poslovne) poklone


Čak i za Božić, važno je da pridonesemo održivosti i istovremeno širimo poznatu ljubav prema okolišu. Jedan od načina da to postignete je odabirom ekološki prihvatljivih darova za obitelj ili prijatelje, kao i korporativnih darova za zaposlenike i poslovne partnere.

 

1. Omoti od pčelinjeg voska: Omoti od pčelinjeg voska dulje održavaju hranu svježom i tako postaju savršeni pomoćnici u kućanstvu. Osim toga, lako se peru i ponovno koriste. Praktičan su ekološki poklon za obitelj, poslovne partnere ili zaposlenike.


2. Vrećice s pčelinjim voskom: Još jedan originalan ekološki poklon su vrećice s pčelinjim voskom. Ove vrećice nisu samo lijepe i praktične, već se i 100% mogu kompostirati. Služe kao zamjena za plastične vrećice i pomažu u smanjenju količine plastičnog otpada.

 

3. Svijeće od pčelinjeg voska: Svijeće od pčelinjeg voska nisu samo lijepe, već su i ekološke. Pčelinji vosak je prirodni materijal dobiven preradom meda i potpuno je biorazgradiv. Ove svijeće možete pokloniti svojim zaposlenicima za radni stol ili obitelji kao simbol svjetla koje obasjava vaš odnos.

4. Ekološke torbe: Torbe izrađeni od recikliranih materijala ili prirodnih vlakana održivo su rješenje za poslovne darove i kućanstvo. Torbe nisu samo praktične za nošenje stvari, već također promoviraju vašu odgovornost prema okolišu.

5. Kava: Kava je popularan dar koji oduševljava gotovo svakoga. Ako želite odabrati ekološku alternativu, uložite u fair trade kavu. Birajte kavu u ambalaži koja se može reciklirati ili u formatu bez pakiranja, čime pridonosite smanjenju plastičnog otpada.

 

Pri odabiru korporativnih darova i darova za najdraže važno je i da razmislite o njihovom ekološkom utjecaju. Prikladni darovi ne samo da čuvaju okoliš, već i šalju pozitivnu poruku o vama. Ekološkim darovima možete pokazati da ste spremni djelovati za dobrobit našeg planeta.

SAVJET! Preporučite BajaBee svom poslodavcu. Ako vaš poslodavac napravi narudžbu od najmanje 15 komada, pišite nam i poslat ćemo vam GRATIS multipack pakiranje omota od pčelinjeg voska.

Ako naručujete veću količinu, ne ustručavajte se kontaktirati nas na [email protected].

Baja.

Unesite kod "JESEN30" u košaricu i ostvarite popust do 30% na sve omote i vrećice od pčelinjeg voska.