Učinite svoje Valentinovo ekološki prihvatljivim.

Učinite svoje Valentinovo ekološki prihvatljivim.


Značaj Valentinova nije se promijenio od povijesnih vremena - ono je i dalje praznik ljubavi i privrženosti. No, s razvojem ekološke svijesti i interesa za održivost, mnogi ljudi Valentinovu pokušavaju pristupiti na ekološki prihvatljiviji način. Donosimo vam nekoliko savjeta kako to učiniti.

 

1. Kupujte ručno izrađene i prirodne proizvode

Proizvodi izrađeni od prirodnih materijala kao što su drvo, pamuk ili papir održivi su i ekološki prihvatljivi. To uključuje naše BajaBee omote za hranu koje možete kupiti u rasprodaji tjedan. Izrađene su od 100% pamuka, pčelinjeg voska, smole i ulja jojobe.

 

2. Upotrijebite svoju maštu i izradite nešto ručno

Ručno rađeni darovi osobni su i unikatni, izrađeni s ljubavlju i pažnjom. Idealne su za one koji žele izraziti svoju originalnost. Napravite razglednicu s porukom ili željom za svoju ljubav. Također možete uključiti djecu u proces, pokazujući im da su nematerijalni darovi lijepi.

 

 

3. Ljubav ide kroz želudac

Iznenadite partnera domaćom večerom ili prošetajte do omiljenog restorana.

 

4. Uživajte u svojoj prisutnosti

Izleti u prirodu, vožnja biciklom ili šetnje gradom izvrsni su načini da provedete vrijeme zajedno i da istovremeno budete ekološki prihvatljivi. Vaučeri za wellness, kino ili koncerte vrlo su moderni.

 

5. Slatke praline u BajaBee vrećici

Valentinovo bez slatkiša se ne računa. Jeste li razmišljali o tome da u lokalnoj trgovini kupite praline i da ih zamotate u ajaBee vrećicu od vosak? Ugljični otisak takve čokolade znatno je manji od onog iz Švicarske 🙂

 

6. Ruže u veljači?

Znamo da će lijepa crvena ruža razveseliti svaku ženu, ali jeste li ikada razmišljali o tome da je doputovala čak iz Kenije? Umjesto toga podržite lokalnog uzgajivača koji vam može pripremiti buket suhog cvijeća u veljači.

 

Zapamtite, nije dovoljno biti ekološki prihvatljiv samo jedan dan u godini. Prisjetite se naših savjeta tijekom cijele godine.

 

BajaBee tim.

 

Unesite kod "JESEN30" u košaricu i ostvarite popust do 30% na sve omote i vrećice od pčelinjeg voska.